Algemeen

BASIS BEHANDELINGEN VOOR NORMALE, DROGE, GEMENGD / VETTIGE HUID voor vrouwen en mannen

IMG_1277

FACIAL DEEP CLEANSING 60 min
Reiniging, huidanalyse,peeling/exfolight, gelaatmassage (met planten extracten of esseentiele olien) masker, ampul/hyaluronzuur,24h verzorgings cream.

FACIAL SPA WELLNESSR 90 min
Reiniging, huidanalyse,peeling/exfolight,vapozone, onzuiverheden verwijderen, ontspannende gelaat en hoofdmassage, masker, 24h verzorgings cream.

SKIN BOOSTER 30 min
Reiniging, ontspannende massage, masker, 24h cream

FACIAL QUCIK 40 min
Reiniging, huidanalyse, peeling, vapozone, onzuiverheden verwijderen, masker, 24 h cream

JEUGD BEHANDELING T /M 20 JAAR 60 min
Reiniging, huidanalyse, peeling, vapozone, onzuiverheden verwijderen, masker, 24h cream

DERMO PURIFYING PROPOLIS voor vrouwen en mannen 60min
Behandeling voor een Onreine, Gemengde / Vette, Acne Huid, ook Acute Acne ( geïrriteerd, rood met puisten ). Het verricht een ontgiftende, antibacteriële, poriën zuiverende, genezende en beschermende werking , als ook matterend voor de huid.

DECONGESTING AND CAPILLARIES voor vrouwen en mannen 60min
Behandeling voor Broze Aders / Couperose.
Poriën zuiverend, roodheden verminderend en versterkend voor de gevoelige huid met broze aders en verspreide couperose. Het verbetert de micro circulatie, met een verhelderend effect.

GLA SOS TREATMENTS voor vrouwen en mannen 60min
Behandeling voor Nood Situaties bij de huid. Anti oxiderende en herstellende remedie.
Een serie van 6 behandelingen, ideaal voor de erg droge en dunne huid met neiging tot roodheden, ontstekingen en schilferen door externe factoren – Atopische Huid. Ook geschikt om de huid op zijn best voor te bereiden tijdens stress volle situaties voordat men een kuur van specifieke behandelingen start.

ANTI-AGING LIFT MASK voor vrouwen en mannen 60min
Voor een eeuwigdurende jonge huid. Revitaliserend, anti-aging, hydraterend en verstevigend voor de huid vanaf 35 jaar welke zeer droog is, futloos is met gebrek aan lipiden. Lift Mask vervaagt de tekens, verbetert de huidskleur, heft de tekenen van vermoeidheid op,
Minimaliseert rimpels en verstevigt het contour.

BLUE MASK LAMINARIA FACE ( SPA ) voor vrouwen 70min
Verstevigende, herstellende behandeling voor weefsels die gebrek hebben aan stoffen die verantwoordelijk zijn voor de huidtint, met als gevolg een verlies aan hydratatie, voeding en elasticiteit. Voor de verslapte huid welke verstevigd en herstelt moet worden. De huid ziet er stevig, soepel en helder uit.