Pedicure en manicure

Een pedicure en rugmassage tegelijkertijd? Het kan bij Beautysalon Daydream!

Voor een heerlijke spa-behandeling voor uw voeten tijdens een shiatsu rugmassage bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een speciale Amerikaanse pedicurestoel die uw voeten en rug de ultieme verwenning bezorgt.

De behandeling begint met een bubble-voetbadje terwijl uw rug een shiatsumassage krijgt die in deze speciale stoel verwerkt zit. Daarna kan u nog kiezen voor een uitgebreide Daydream spa pediure met een scrub,masker en voet massage.

Let Op ! Wij kunnen helaas geen mensen behandelen met ernstige ziekte ( zoals psoriasis, fabry, voetschimmel, diabetes..) en losse teennagels.

De pedicurebehandelingen bestaan uit:

* Mini pedicure:  € 20,00 

Voeten bad met heerlijke geurende voet soap, nagels vijlen/knippen/schoonmaken, verzorgen van de nagelriemen, verzorgende verkoelende voeten creme, nagels lakken met nagellak, gel lak 12 euro extra.

* Spa pedicure:  € 34,00

Voeten bad met heerlijke geurende voet soap, nagels vijlen/knippen/schoonmaken, verzorgen van de nagelriemen, eelt verwijderen, voet scrub, verzorgende verkoelende voeten creme, nagels lakken met nagellak, gel lak 12 euro extra.

 

 

Manicure !

IMG_1186

Een manicure is een behandeling van de handen maar vooral de nagels. De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions. Bij de nagels wordt de nagelriemen naar achter geduwd en de nagels in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagels worden verwijderd. De nagelriemen wordt bevochtigd met nagelriemolie.

 

De manicurebehandelingen bestaan uit:

* Mini manicure:  € 20,00

Hand badje, nagels vijlen/knippen,schoonmaken, verzorgen van nagelriemen, verzorgende lotion, nagels lakken met nagellak of met gel lak 12 euro extra.

* Daydream spa manicure:  € 32,00

Hand badje, nagels vijlen,knippen/schoonmaken, verzorgen van nagelriemen, scrub, hand massage, paraffine pakking, verzorgende lotion, nagels lakken met nagellak of met gel lak 12 euro extra.

 

Paraffine pakking !

Deze behandeling zorgt voor vernieuwing van de huid en het zacht maken van handen. Paraffine heeft bewezen werkzaam te zijn bij beschadigde huid, kloven, droge nagelriemen en winter eczeem. De werking van paraffine is te vergelijken met een sauna, door de warmte openen de porien zich, de bloedcirculatie wordt hierdoor verbeterd en de huid wordt zichtbaar en voelbaar gereingd en verzacht. De verzorgende eigenschappen van paraffine hydrateren de handen en maken ze soepel en glad, daardoor zien ze er weer elastich en jonger uit.

* Paraffine behandeling:  € 20,00

Hand badje, scrub, paraffine pakking, verzorgende lotion.