Beautysalon Daydream Almere | wenkbrauwen en wimpers

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon of professionele nagelstudio in Almere Stad?

Beautysalon & Nails Daydream heeft reeds 12 jaar ervaring op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes staan graag voor u klaar! .  Wij maken samen met u een plan om uw huid in een optimale conditie te krijgen. Omdat wij graag met kwalitatieve producten werken gaat onze voorkeur uit naar Nannic en Farmona Professional. Het is onze missie  om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van wat er nodig is om uw huid in optimale conditie te krijgen.

Onze huid is een onderdeel van ons totale uiterlijk en dient daarom bijzonder goed verzorgd te worden. Beautysalon Daydream is een professionele allround schoonheidssalon en gevestigd in Almere Buiten. Wij bieden u verschillende behandelingen op gebied van schoonheid, uiterlijke verzorging, langdurige huidverbetering, acne behandelingen en nog veel meer. Naast onze behandelingen vindt u bij ons een breed scala aan kwalitatieve verzorgingsproducten. Kortom bent u op zoek naar een ervaren en professionele schoonheidssalon en nagelstudio in Almere Stad, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wil je graag ook zonder mascara wat meer uitdrukking in je gezicht, dan kan je je wimpers bij ons laten verven. Meestal verven we de wimpers zwart dat geeft het mooiste effect maar wil je het iets minder duidelijk dan kan je ook kiezen voor bruin.

Het verven zorgt ervoor dat de haartjes onder en boven donkerder worden, wil je echt meer volume en ze laten krullen dan heb je nog wel mascara nodig. Verven is alleen de kleur van je wimpers donkerder maken.

Ook kan je je wenkbrauwen laten verven dit geeft ook een heel mooi effect in je uitdrukking. We kiezen in overleg net als het verven van je wimpers de kleur. Want de ene kan zwart prima hebben maar de andere ziet er veel mooier uit als we de wenkbrauwen licht bruin verven.

Je hebt ongeveer tussen de 4 á 6 weken plezier van de verf. De verf vervaagt in de weken en na 6 weken is de verf er echt af.

Het verven van de wimpers of wenkbrauwen duurt 15 minuten, wil je het allebei dan is het ongeveer 30 minuten.

 

Voor uitgebreide informatie over onze diensten en behandelingen, raadpleeg onze website.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag ? Dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken op     06 – 27293525 of via e-mail  beautysalondaydream@live.nl

AFSPRAAK MAKEN

 

Bel mij terug, ik heb vragen over de volgende diensten.

 

 

                                                                                                           GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR !!!

Visagie

september 17, 2016

Nagels

september 17, 2016

Harsen

augustus 23, 2016

Wimpers

augustus 23, 2016

Nannic NBE 500

augustus 23, 2016

Nannic Deep Skin

augustus 23, 2016

Hydrogen oxygen – Hydra facial dermabrasie

augustus 23, 2016

MEDCOS

augustus 23, 2016

Pedicure & Manicure

augustus 23, 2016

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

augustus 23, 2016

Beautysalon & Nails Daydream

Bij Beautysalon & Nails Daydream bent u aan het juiste adres voor een gezichtsbehandeling, pedicure, manicure, nagels, wenkbrauwen harsen, (permanente wenkbrauwen binnenkort), wimper extensions, wimper lifting, krulwimpers, hot stone massage, make-up, visagie en het opmaken voor bruiloften. Kom langs in onze schoonheidssalon in Almere.

Merken die wij onder andere gebruiken: Mary kay, Nannic & Gelish polygel.