Hydrogen facial

Hydrogen Facial DermabrasieCombineert een diepgaande reiniging en voeding van de huid dankzij solutions. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode cellen weg. Gelijktijdig worden actieve bestandsdelen diep in de huid gebracht. Door de combinatie van het water en de zuigkracht wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd.

Het zuurstofgehalte in de lucht wordt steeds slechter door bijvoorbeeld luchtvervuiling wegens de uitlaatgassen in de stad. Dit heeft negatieve effecten op onze huid zoals verminderde celstofwisseling, verminderde bloedcirculatie, verslapping van de huid en een doffe teint. Ook naarmate we ouder worden, vermindert het vermogen van de huid om van binnenuit zuurstof op te nemen waardoor het verouderingsproces wordt geactiveerd. Dit tevens door invloeden van buitenaf als stress, roken, voedingspatroon of erfelijkheid. Als zuurstof direct in de huid wordt ingebracht, ontstaat er in het weefsel en de cellen een zeer gerichte doorstroming van de doorbloeding waardoor de huid zichtbaar direct verbetert!  Hoe werkt het?
Injectie met zuurstofspray
Met de zuurstofspray wordt zuivere zuurstof in combinatie met een serum over de huid gespoten. De Oxygen Facial brengt onder hoge druk een mengsel van zuurstof en het serum tot stand en sprayt deze effectieve combinatie over het gezicht heen. Werkstoffen worden met 83%-88% (+/-5) zuivere zuurstof onder hoge druk dieper in de huid. De huid wordt gehydrateerd en ziet er jonger uit met een verstevigende zichtbare lift.
Dit is hét apparaat voor het toedienen van zuivere zuurstof in de huid met actieve werkstoffen zoals Vitamine C of Hyaluronzuur! Normaliter neemt de huid zo’n 25% zuurstof op maar door middel van de Oxygen Facial is het mogelijk de huid ruim 95% zuivere zuurstof toe te dienen met een capaciteit van 10 l/min. Een ware zuurstofexplosie in je huid.
Resultaten
De zuurstof die in de huid doordringt, beschermt niet alleen tegen de vrije radicalen maar versterkt ook het afweermechanisme tegen bacteriën. Hierdoor kan zuurstof gericht én effectief worden gebruikt tegen acne, littekens, rimpels en pigmentverkleuringen! Dit doet een Oxygen Facial behandeling voor de huid:
Optimaliseert de celfuncties
Verbetert de doorbloeding
Optimale hydratatie van de huid
Rimpels minder zichtbaar
Bevordert de microcirculatie
Verhoogt de huidelasticiteit
Verfijnt de poriestructuur
De huid ziet er direct voller uit