Dynamic Therapy Led Lamp

LED therapie Is lichttherapie waarbij invasief koud LED-licht met een specifieke frequentie wordt gebruikt om de huid te verbeteren. Het zal bij de behandeling van acne of rosacea de talgproductie en ontsteking verminderen en de slappe huid versterken en de anti-verouderingsbehandeling activeren. Ook kan PDT LED-Therapie zonneschade en vrije radicalen opruimen wat inhoudt dat pigmentatie vermindert en de collageen- en elastine productie wordt verhoogt. Om deze reden wordt de LED Therapielamp ook wel collageenlamp genoemd.

Wil je graag een stralende huid maar heb je last van acne, littekens, rimpels, pigmentvlekken of andere oneffenheden? Dan is het LED Lichttherapie lamp van jouw redder in nood.

Met de 7 verschillende LED functies smelten al jouw huidproblemen als sneeuw voor de zon. Dit medisch erkend en klinisch bewezen apparaat zorgt voor een schone en egale huid.
De lichttherapie zal niet de oorzaak weghalen van je huidprobleem, maar het vermindert sterk de kans op een uitbraak of verergering van het probleem.
Overzicht van de 7 verschillende LED functies
Rood licht: Stimuleert de bloedsomloop, versneld productie van collageen, maakt huid elastischer, gladder en egaler
Groen licht: Gezicht voor gemengde huid, geneest wonen, vermindert huidrimpels, verbetert pigmentatie (voornamelijk anti-aging)
Blauw licht: Kalmeert gevoelige huid, maakt de huid strakker zorgt voor afbraak bacteriën
Geel licht: Bevordering van lymfedrainage, maakt de huid gladder, vermindert roodhuid en verbetert zuurstof in de cellen
Paars licht: Verbetert cel vernieuwing en collageen aanmaak, reinigt de huid
Blauw & Groen licht: De afscheiding van olie wordt vermindert, minder glanzende huid, versnelt stofwisseling
Wit licht: Penetreert het diepst in de huid; versnelt huid metabolisme, zorgt voor een strakkere huid, vermindert fijne lijntjes en rimpels, vermindert hyper-pigmentatie, vermindert ontstekingen & littekenvorming.
Daydream Beautysalon