Wenkbrauwen harsen

Meer Uitstraling Door Heldere Wimpers en Wenkbrauwen

 

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel in u gezicht, daarom is het verstandig om ervoor te zorgen dat u een vorm kiest die u gezicht flatteert!

De vorm van u gezicht is daarbij een belangrijke richtlijn en bepaalde meetpunten van u oog bepalen waar de wenkbrauw hoort te beginnen, waar de boog hoort te zitten en waar de wenkbrauw moet eindigen.

Een goed geëpileerde wenkbrauw kan de uitdrukking en de uitstraling van u gezicht zó gigantisch veranderen, waardoor u er veel frisser en jonger uit kunt zien, het kan zelfs het idee geven of u een ooglift hebt gehad! Ik blijf daarom ook zo dicht mogelijk bij de huidige vorm en houden de wenkbrauwen zo vol mogelijk.

Laat u wenkbrauwen dan ook altijd door een ervaren specialiste epileren om zo tot de mooiste vorm te komen.

 

Tip: Wenkbrauw Lift / Wenkbrauw Lamination

 

Wil jij een natuurlijk resultaat maar net even wat voller en strakker? Voeg dan de wenkbrauw Lift en verven toe aan je behandeling! Dit is een nieuwe trend en ik vind hem geweldig! 

Ik breng lotions aan waarmee ik de wenkbrauwhaartjes in de perfecte positie brengen. Hierdoor lijken je wenkbrauwen direct voller en strakker. Je kunt je haren dan (schuin) omhoog kammen en met een beetje wenkbrauw gel blijft dit de hele dag zo zitten!

Het resultaat oogt heel natuurlijk en blijft ongeveer 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen. Deze behandeling is ideaal als je gekrulde, warrige of naar beneden wijzende wenkbrauwhaartjes hebt.

Ideaal om er zonder make-up fantastisch  uit te zien.

 

beautysalon daydream