Over ons

 

Welkom bij Beautysalon Daydream! Mijn naam is Arleta Lapa, ik ben al meer dan 15 jaar gediplomeerd schoonheidsspecialiste met een aantal  specialisaties en door mijn ruime ervaring ben ik de aangewezen professional om jouw huid te behandelen en je te helpen om een keuze te maken uit de diverse behandelingen in mijn salon die erop gericht zijn om jouw huid op een natuurlijke manier zo mooi en gezond mogelijk te maken en  te houden!

Wist je dat onze huid het grootste orgaan van het lichaam is? Bij een volwassene is de oppervlakte van de huid tussen de 1.5-2.0 m2! Helaas krijgt iedereen in meer of mindere mate te maken met huidveroudering en de invloed die de zwaartekracht daarop heeft. Door het natuurlijke verouderingsproces neemt de hoeveelheid collageen en elastine in de huid af waardoor de huid slapper en minder elastisch wordt. Maar ook andere factoren spelen een rol, zoals roken, te veel alcohol, te veel zon, stress, slecht slapen, eetgewoonten en hormonen (denk aan de overgang) en slechte huidverzorging. Aan een heleboel van deze invloeden kun je zelf iets doen. Je kunt voor een meer gezonde life-style kiezen en – heel belangrijk – voor een goede huidverzorging.

Bij mij kun je bij  terecht voor een optimale huidverzorging! Ik kan ervoor zorgen dat je huid er weer zacht, gezond en jonger uitziet en eventuele huidproblemen zoals bijvoorbeeld acne, couperose, overbeharing, pigmentatie, rosacea of eczeem te verminderen of op te lossen.

Er wordt wel eens gezegd: “Al het goede komt uit de natuur”. Daarom heb ik in mijn salon gekozen voor o.a. het merk Farmona. Deze producten zijn gebaseerd op pure plantaardige ingrediënten met een hoge ecologische zuiverheidsgraad. Elke huid is anders, ook al is deze van dezelfde leeftijd. Daarom is het zo belangrijk dat ik een persoonlijk afgestemde behandeling kan geven. Naast goede natuurlijke producten maak ik in de salon gebruik van diverse soorten hoogwaardige apparatuur. Ik werk o.a. met:

Nannic 500NB, Deep skin ablator en infusing, Hydrogen Oxygen zuurstofbehandeling, Microneedling, PRX-T33 Terapy Biorevitalisatie.

Kijk voor verdere informatie op mijn website. Huidveroudering op zich kunnen we niet stoppen, maar met de de juiste producten en een voor jou afgestemde behandeling, kan ik er wél voor zorgen dat je na de behandeling weer naar huis gaat met met een huid die er voelbaar en zichtbaar beter uitziet. En….. met het ontspannen gevoel dat daar bij hoort!

Hieronder treft u een overzicht van alle mogelijke behandelingen:

* Huidverjonging
* Huidproblemen ( acne, couperose )
* Gezichtsbehandelingen
* Behandeling van huidvlekken, littekens, rimpels
* Anti-Aging
* Wenkbrauwen modelleren
* Wimperslifting
* Cosmetisch advies, Huidanalyse
* Manicure
* Nagelstyling (gel lak, rubber basis, biab  )
* Verf wimpers, wenkbrauwen

*IPL behandelingen

Gratis huidanalyse en persoonlijk advies op maat!

Een cadeautje voor u van mij, want u krijgt vrijblijvend en gratis een huidanalyse, behandel- en productadvies.

Alle producten van Farmona zijn natuurlijk verkrijgbaar bij Beautysalon Daydream.

Wilt u een afspraak maken of hebt u een vraag? U kunt mij telefonisch bereiken op 06-83544456 of via email beautysalondaydream@live.nl

Graag tot ziens in mijn salon.
Uw schoonheidsspecialiste en nagelstyliste in Almere