Gel Lak en Rubber Base Nagels

Gel Lak  is de nieuwste trend op nagelgebied. Dit product combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in een veelvoud aan kleuren. De gel lak wordt dun aangebracht op de natuurlijke nagel of kunstnagel en vervolgens uitgehard in een professionele UV lamp of LED lamp. Het product wordt aangebracht als een nagellak, maar heeft de duurzaamheid en flexibiliteit van een gel. Het resultaat is prachtige nagels die tot vier weken blijven zitten. Dit is afhankelijk van de groei van de eigen nagel. Het product is éénvoudig te verwijderen door gebruik te maken van aceton en nailwraps/foilwraps.

Wat is het Gel Lak resultaat?


Een behandeling met gel lak geeft duurzame en flexibele nagels in prachtige kleuren. Het geeft het schitterende resultaat van een lang zittende en duurzame hoogglans op je nagels. Zonder de bekende nagellak problemen en dus: geen vlekken, geen tekenen van slijtage en geen droogtijd.

Last van broze, splijtende en/of scheurende nagels? Dan zijn de Rubber Base gellak producten de perfecte uitkomst! Rubber Base is een flexibel product welke de natuurlijke nagel verstevigd. Daarnaast zorgt het in combinatie met een toplaag van bijvoorbeeld gellak voor zeer stevige, flexibele en mooie nagels. Wil je meer weten over Rubber Base? Lees dan verder!

Wat is Rubber Base?

Het woord ‘rubber’ staat voor flexibel en ‘base’ wil zeggen dat het een basis is voor de nagels. Deze twee woorden samen staan voor een ‘flexibele basis’. Het zorgt er voor dat de nagel bij eventuele druk meebuigt, en dus niet afbreekt. De samenhang van de gel zorgt voor een perfecte hechting aan de nagel en aan andere producten. Kortom: De Rubber Base gel verzadigd de nagels, zodat je je niet meer druk hoeft te maken over het splijten en scheuren van je nagels!