Definitief Ontharen IPL

7a69e37d-972b-443b-9043-9ad21e758bc5

MedCos® IPL ontharen

Wie kent het niet?

medcos-01556-rgb5Harsen, scheren en epileren is voor veel vrouwen en mannen het hele jaar door een terugkerend, tijdrovend en vaak lastig ritueel.

Maar waarom al deze moeite nog, als je ook pijnloos, veilig en snel je haren definitief kunt verwijderen? Dit kan nu met de MedCos® IPL.

Met het innovatieve MedCos® IPL apparaat is het mogelijk om ongewenste haargroei effectief aan te pakken. IPL betekent ‘Intense Pulsed Light’ en staat voor hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Zo wordt er met de IPL een lichtflits op de huid afgegeven, waarna dit licht wordt omgezet in warmte door absorptie van het uiteindelijke doelorgaan.

Simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd, waarna er geen haar meer uit kan groeien en waardoor na afloop van een kuur gemiddeld 80-90% haarreductie wordt bereikt.

Vijf redenen waarom u kiest voor de MedCos® IPL methode:

De MedCos® IPL methode is veiliger dan de laser doordat er met veel minder kracht een zelfde resultaat wordt bereikt.

 • De MedCos® IPL methode is comfortabeler dan de laser doordat het apparaat met gepulseerd licht een groter oppervlak bereikt dan de laser met zijn dunne, sterke lichtbundel.
 • De behandelaars die volgens de MedCos® IPL methode werken zijn grondig getraind en gecertificeerd.
 • De gecertificeerde behandelaars die volgens de MedCos® IPL methode werken, kunnen u helder en eerlijk uitleggen wat de methode voor u kan betekenen en bieden de hoogst mogelijke nazorg.
 • De MedCos®
  IPL methode werkt met apparatuur van hoge kwaliteit van Nederlands fabricaat.
 • Het noodzakelijke aantal behandelingen van een ontharingskuur en het uiteindelijke reductieresultaat is o.a. naast restrictieve factoren sterk afhankelijk van het soort huid-/haartype en lichaamslocatie. Rode, blonde en grijze haren, alsmede overgangs-/donsbeharing hebben geen pigment en kunnen niet met IPL en/of Laser behandeld worden. Hoewel negroïde huidtypes voor behandeling zijn uitgesloten, zijn de overige donkere/getinte huidtypes wel uitermate geschikt voor IPL en/of Laser behandeling.
  medcos-low-huidverjonging-rgb
  Naast het definitief verwijderen van ongewenste haargroei zijn ook andere indicaties als acne, couperose, Spider naevi en huidveroudering effectief te behandelen met het gepulseerde licht van de MedCos®  IPL. Middels een unieke filtertechniek wordt het licht zodanig gefilterd, dat elke indicatie effectief en met de juiste lichtflits kan worden behandeld.

Tegenwoordig vertrouwen wereldwijd duizenden medici en schoonheidsspecialisten op IPL en hebben ontelbare cliënten baat bij de resultaten.

ontharing_04-300x139ontharing_01-300x111