schoonheidssalon-en-nagelstudio-in-Almere-Buiten

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon of professionele nagelstudio in Almere Buiten?

 Daydream Beautysalon heeft op het gebied van huidverbetering en huidverzorging reeds 15 jaar ervaring. Ik sta iedere dag voor mijn klanten klaar om ze te behandelen! Samen met u maken wij een uitgebreid plan om uw huid in een optimale conditie te krijgen. Ik werk graag met kwalitatieve producten en daarom gaat mijn voorkeur uit naar Nannic en Farmona Professional.

Ik zie het als mijn missie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van wat er nodig is om uw huid in optimale conditie te krijgen. Onze huid is een onderdeel van ons totale uiterlijk en dient daarom bijzonder goed verzorgd te worden. Daydream Beauty is een professionele allround schoonheidssalon en gevestigd in Almere Buiten. Ik bied u uiteenlopende behandelingen op gebied van schoonheid, uiterlijke verzorging, langdurige huidverbetering, acne behandelingen en nog veel meer. Naast mijn behandelingen vindt u bij mij een breed assortiment aan kwalitatieve verzorgingsproducten. Kortom bent u op zoek naar een ervaren en professionele schoonheidssalon en nagelstudio in Almere Buiten, dan bent u bij mij  aan het juiste adres.

Voor uitgebreide informatie over mijn diensten en behandelingen, raadpleeg mijn website.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag ? Dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken op 0683544456 of via e-mail  beautysalondaydream@live.nl

AFSPRAAK MAKEN

Bel mij terug, ik heb vragen over de volgende diensten.

 

                                                                                                           GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR !!!

Visagie

september 17, 2016

Nagels

september 17, 2016

Wimpers

augustus 23, 2016

Nannic NBE 500

augustus 23, 2016

Nannic Deep Skin

augustus 23, 2016

Hydrogen oxygen – Hydra facial dermabrasie

augustus 23, 2016

MEDCOS

augustus 23, 2016

Manicure

augustus 23, 2016

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

augustus 23, 2016