schoonheidssalon-en-nagelstudio-in-Almere-Buiten

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon of professionele nagelstudio in Almere Buiten?

Beautysalon & Nails Daydream heeft op het gebied van huidverbetering en huidverzorging reeds 12 jaar ervaring . Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes staan iedere dag voor onze klanten klaar om ze te behandelen! .  Samen met u maken wij een uitgebreid plan om uw huid in een optimale conditie te krijgen. Wij werken graag met kwalitatieve producten en daarom gaat onze voorkeur uit naar Nannic en Farmona Professional.

Wij zien het als onze missie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van wat er nodig is om uw huid in optimale conditie te krijgen. Onze huid is een onderdeel van ons totale uiterlijk en dient daarom bijzonder goed verzorgd te worden. Beautysalon Daydream is een professionele allround schoonheidssalon en gevestigd in Almere Buiten. Wij bieden u uiteenlopende behandelingen op gebied van schoonheid, uiterlijke verzorging, langdurige huidverbetering, acne behandelingen en nog veel meer. Naast onze behandelingen vindt u bij ons een breed assortiment aan kwalitatieve verzorgingsproducten. Kortom bent u op zoek naar een ervaren en professionele schoonheidssalon en nagelstudio in Almere Buiten, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Basis-gezichtsbehandeling

Bij een basis-gezichtsbehandeling wordt uw huid allereerst goed gereinigd, vervolgens maken wij een uitgebreide huidanalyse waarna wij u gaan, epileren, een peeling verzorgen,  en eventuele huidonzuiverheden verwijderen, de behandeling wordt afgesloten met een masker voor een optimale dag- of nachtverzorging.

 

Voor uitgebreide informatie over onze diensten en behandelingen, raadpleeg onze website.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag ? Dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken op     06 – 27293525 of via e-mail  beautysalondaydream@live.nl

AFSPRAAK MAKEN

Bel mij terug, ik heb vragen over de volgende diensten.

 

                                                                                                           GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR !!!

Visagie

september 17, 2016

Nagels

september 17, 2016

Harsen

augustus 23, 2016

Wimpers

augustus 23, 2016

Nannic NBE 500

augustus 23, 2016

Nannic Deep Skin

augustus 23, 2016

Hydrogen oxygen – Hydra facial dermabrasie

augustus 23, 2016

MEDCOS

augustus 23, 2016

Pedicure & Manicure

augustus 23, 2016

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

augustus 23, 2016

Beautysalon & Nails Daydream

Bij Beautysalon & Nails Daydream bent u aan het juiste adres voor een gezichtsbehandeling, pedicure, manicure, nagels, wenkbrauwen harsen, (permanente wenkbrauwen binnenkort), wimper extensions, wimper lifting, krulwimpers, hot stone massage, make-up, visagie en het opmaken voor bruiloften. Kom langs in onze schoonheidssalon in Almere.

Merken die wij onder andere gebruiken: Mary kay, Nannic & Gelish polygel.