schoonheidssalon-en-nagelstudio-in-Almere-Pampus

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon of professionele nagelstudio in Almere Pampus?

Beautysalon & Nails Daydream is gevestigd in Almere en heeft reeds 12 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes staan iedere dag klaar om u van dienst te zijn! .  samen met u maken wij een plan om uw huid in de allerbeste conditie te krijgen. Omdat wij graag met kwalitatieve producten werken gaat onze voorkeur uit naar Farmona en Nannic Professional.

Wij van Beautysalon & Nails Daydream vinden het belangrijk  om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van wat er nodig is om uw huid in de allerbeste conditie te krijgen. Onze huid is een onderdeel van onze totale verschijning en dient daarom bijzonder goed verzorgd te worden. Beautysalon Daydream is een professionele allround schoonheidssalon dat gevestigd is in Almere Buiten. Wij bieden u verschillende behandelingen op gebied van schoonheid, uiterlijke verzorging, langdurige huidverbetering, acne behandelingen en nog veel meer. U kunt bij ons ook terecht voor  een breed scala aan kwalitatieve verzorgingsproducten. Bent u op zoek naar een ervaren en professionele schoonheidssalon en nagelstudio in Almere Pampus, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Basis-gezichtsbehandeling

Bij een basis-gezichtsbehandeling wordt uw huid allereerst goed gereinigd, vervolgens maken wij een uitgebreide huidanalyse waarna wij u gaan, epileren, een peeling verzorgen,  en eventuele huidonzuiverheden verwijderen, de behandeling wordt afgesloten met een masker voor een optimale dag- of nachtverzorging.

 

Voor uitgebreide informatie over onze diensten en behandelingen, raadpleeg onze website.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag ? Dan kunt u ons altijd telefonisch bereiken op     06 – 27293525 of via e-mail  beautysalondaydream@live.nl

AFSPRAAK MAKEN

Bel mij terug, ik heb vragen over de volgende diensten.

 

                                                                                                           GRATIS PARKEREN VOOR DE DEUR !!!

Visagie

september 17, 2016

Nagels

september 17, 2016

Harsen

augustus 23, 2016

Wimpers

augustus 23, 2016

Nannic NBE 500

augustus 23, 2016

Nannic Deep Skin

augustus 23, 2016

Hydrogen oxygen – Hydra facial dermabrasie

augustus 23, 2016

MEDCOS

augustus 23, 2016

Pedicure & Manicure

augustus 23, 2016

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

augustus 23, 2016

Beautysalon & Nails Daydream

Bij Beautysalon & Nails Daydream bent u aan het juiste adres voor een gezichtsbehandeling, pedicure, manicure, nagels, wenkbrauwen harsen, (permanente wenkbrauwen binnenkort), wimper extensions, wimper lifting, krulwimpers, hot stone massage, make-up, visagie en het opmaken voor bruiloften. Kom langs in onze schoonheidssalon in Almere.

Merken die wij onder andere gebruiken: Mary kay, Nannic & Gelish polygel.